تحقیق روش هاي مختلف جوشكاري با برق

دسته بندي : مهندسی » مهندسی متالورژی
مشخصات فایل:
تحقیق روشه اي مختلف جوشكاري با برق
قالب بندی: فایل word و قابل ویرایش
تعداد صفحات: 68


بخشی از متن تحقیق:
جوشكاري با برق مستقيم
روش هاي مختلف جوشكاري:
به طور كلي در دو طريقه جوشكاري ، برق منبع اصلي انرژي تلقي ميشود ، يكي جوشكاري با قوس الكتريكي و ديگري جوش مقاومتي و يا نقطه جوش .
جوشكاري با قوس الكتريكي بر اين اساس پايه گذاري شده است كه وقتي جريان الكتريسيته از شكاف موجود بين دو قطب مثبت و منفي عبور مي كند فضاي گازي شكل ما بين آن دو را گرم كرده و گرماي بسيار زياد و متمركزي را ايجاد مي نمايد .
دماي جرقه ايجاد شده بين دو قطب مزبور در محل قوس الكتريكي بين 6500 تا 7000 درجه سانتي گراد است . از اين خاصيت قوس الكتريكي در موارد زير استفاده ميشود :
1- جوشكاري با قوس الكتريكي به وسيله الكترودهاي زغالي
2- جوشكاري با قوس الكتريكي به وسيله الكترودهاي فلزي
3- جوشكاري با قوس الكتريكي به كمك گاز اضافي
4- جوشكاري با قوس الكتريكي بروش Atomic Hudrogen
5- جوشكاري با قوس الكتريكي به كمك گاز خنثي و تنگستن
آنچه كه در اين فصل مورد بحث قرار مي گيرد جوشكاري به كمك برق مستقيم است كه اختصا را جوشكاري DC ناميده ميشود .
مباني جوشكاري با برق :
انجمن آمريكائي جوشكاري ، جوشكاري با قوس الكتريكي را به شرح زير تعريف مي كند:
جوشكاري پديده يا تحولي و با استفاده از فشار و فلرات پركننده و يا حتي بدون استفاده از آنها باعث پيوسته شدن و دره آميخته شدن قطعات مختلف ميشود .
در جوشكاري يا الكترود فلزي ما بين قطعه جوش دادني و الكترود فلزي ، قوس الكتريكي برقرار ميكنند. در اين روش الكترود فلزي را در يك گيره مخصوص قرار داده و فلز جوش دادني را طوري در مدار الكتريكي قرار مي دهند كه با نزديك شدن نوك الكترود به سطح كار ، مسير مدار تكميل گردد .
براي انجام يك جوشكاري خوب . جوشكار بايد با موارد زير آشنا باشد :
1- دستگاه جوشكاري و مدار آن
2- الكترود و خصوصيات آن
3- مهارت در ايجاد قوس الكتريكي
ژنراتور يا مولد DC دستگاهي است كه به كمك آن برق جريان مستقيم را توليد ميكنند . جريان الكتريكي ايجاد شده بايد طوري باشد كه پس از عبور از كابل هاي تشكيل دهنده مدار بتواند بين الكترود و قطعه كار يك منطقه مذاب ايجاد نمايد . قسمت مذاب الكترود وارد منطقه مذاب مي شود و مجموعا فطعه جوشكاري شده را ايجاد نمايد .
جريان خروجي ماشين و جهت حركت آن ، بسته به نوع كار مورد نظر ، توسط جوشكار انتخاب ميشود . الكترود مصرفي ممكن است آهني يا آلياژي از آهن باشد . در بعضي از الكترودها مخلوطي از مواد غير آهني نيز يافت ميشود . الكترودها در انواع مختلفي ساخته و عرضه ميشوند . بعضي از آنها لخت ، بعضي با پوشش نازك و دسته اي با پوشش كلفت تهيه ميشوند . مشكل ترين طريقه ، استفاده از الكترود لخت است و مرغوبيت جوش به دست آمده نيز با قطعه مشابهي كه بوسيله الكترود پوشش دار جوشكاري شده باشد قابل مقايسه نيست . يك پوشش نازك ميتواند ثبات قوس الكتريكي را افزايش دهد . پوشش كلفت الكترود بقوس الكتريكي ثبات قابل ملاحظه اي ميبخشد و ناخالصيهاي موجود در منطقه مذاب را به بيرون هدايت كرده و ضمن سوختن باعث ايجاد گازهاي خنثي ميشود كه اين نيز سطح خارجي و مذاب منطقه جوش را از خطر اكسيداسيون محفوظ نگه ميدارد ...
 


دسته بندی: مهندسی » مهندسی متالورژی

تعداد مشاهده: 3523 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.zip

فرمت فایل اصلی: word

تعداد صفحات: 68

حجم فایل:40 کیلوبایت

 قیمت: 55,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل
  • محتوای فایل دانلودی:
    در قالب word و در 68 صفحه، قابل ویرایش.